HTML

Ipolytarnóc

Friss topikok

Címkék

Archívum

Ipolytarnóci falunap!

2014.07.26. 14:59 A Falu

Július utolsó hétvégéje településünkön Szent Anna ünnepe. Az ünnep köré pedig már évtizedek óta - hol szerényebb, hol gazdagabb - programcsokor szerveződik. 
Idén július 26-27.-én pezsdül fel a Palóc Pompeii.
Szombaton ismét összegyűlnek a pacalimádók határon innen és határon túlról, hogy megint valami újjal rukkoljanak elő és tapasztalataikat ismét baráti hangulatban osszák meg egymással és a kóstolókkal. A Pacalt Főzők Versenyét zene, egész napos mulatozás és a Pollák Vidámpark gazdagítja. 

Vasárnap 11:30-tól celebrálják az ünnepi szentmisét Szent Anna tiszteletére a temetőkápolnánál. (A templom és a kápolna között körmenet is lesz)

Vasárnap délután 16:00-tól pedig a Sisa Tibor által irányított, NBII-es Gyirmót FC GYőr és az Ipolytarnóc SE labdarúgócsapatai mérik össze tudásukat a megújult ITSK sporttelepen, Bolyós Gábor emlékére. Nógrádfoci!
(A Pollák Vidámpark és jéghideg csapolt sör vasárnap is vár mindenkit a Rendelő melletti téren)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ipolytarnoc.blog.hu/api/trackback/id/tr876546685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása